På denne side finder du den nuværende pris for én Bitcoin Cash (BCH). Bitcoin Cash er en hard fork af den originale Bitcoin (BTC), hvilket vil sige, at der er blevet taget en kopi af Bitcoin, som nu lever videre under navnet Bitcoin Cash. Kursen er angivet i henholdsvis danske kroner (DKK) og amerikanske dollars (USD).

Dataen ovenover, fortæller flere ting om Bitcoin Cashs kurs. Først og fremmest prisen, i DKK og USD, men også hvordan prisen procentvis har udviklet sig de seneste 24 timer. Desuden kan du se Bitcoin Cashs samlede værdi (Market Cap) og hvor meget den er blevet handlet (Volume) de seneste 24 timer.

Skal du investere i Bitcoin Cash (BCH)?

Tjek værdien af dine Bitcoin Cash

Hvis du allerede ejer Bitcoin Cash, så kan du finde din nuværende USD værdi af disse, ved at benytte nedenstående omregner. I feltet hvor der står 1 nu, indtaster du blot det antal Bitcoin Cash som du ejer.

I ovenstående omregner skal komma erstattes af punktum. Med dette menes, at hvis du ejer 2,4 Bitcoin Cash, så skal du indtaste 2.4 i omregneren.

Ofte stillede spørgsmål om Bitcoin Cash

Kursen på Bitcoin Cash ændres konstant og ofte i store sving. Du kan bl.a. få prisen på Bitcoin Cash ved at besøge denne side.

Der kan maksimalt eksistere 21 millioner Bitcoin Cash. Samme antal som Bitcoin.

Muligvis – men ingen kan forudsige hvad der vil ske i fremtiden. Bitcoin Cash udgør et interessant alternativ til Bitcoin, men det er svært at sige, om fremtiden er lovende.

Ja, det er fuldt lovligt at benytte Bitcoin Cash. Kryptovaluta er dog ulovlig i visse lande – men i Danmark er der ingen begrænsninger.