Indholdet på GoCrypto.dk skal ikke betragtes som rådgivning, men derimod som informationer, bundet i personlige erfaringer, der kan benyttes, til at skabe det samlede billede, og danne grundlag for en endelig beslutning. Oplysningerne på GoCrypto.dk er udtryk for mine personlige erfaringer og må derfor ikke stå alene.

Da krypto-verdenen konstant ændrer sig, vil rigtigheden af informationer på denne side, samt information hentet fra 3. part, ikke kunne garanteres – sørg for at bekræfte informationerne andre steder.

Bruges indhold, herunder værktøjer og services, foregår dette på eget ansvar. GoCrypto.dk, eller de juridiske personer og selskaber der står bag, kan ikke drages til ansvar for fejlslagne investeringer eller dispositioner i forbindelse med brug af GoCrypto.dk

Copyright

Indholdet på GoCrypto.dk stilles til rådighed for brugerne gratis. Kopiring uden foregående aftale er ikke tilladt. Laves der kopi af indhold fra GoCrypto.dk, overtrædes loven om ophavsret og de ansvarlige virksomheder eller personer vil derfor blive retsforfulgt.

Ansvarsfraskrivelse

GoCrypto.dk finansieres bl.a. af reklamer og henvisninger til udvalgte services, produkter og/eller platforme, som jeg selv kan stå inde for. Jeg undlader at promovere produkter jeg ikke selv kan stå inde for.

GoCrypto.dk kan ikke holdes til ansvar for, og fraskriver sig ethvert ansvar med hensyn til nøjagtigheden, fuldstændigheden, aktualiteten, egnetheden og gyldenheden af oplysninger, som fremvises på denne hjemmeside. GoCrypto.dk er ikke ansvarlig for eventuelle fejl, eller potentielle tab som oplysningerne på sitet kan medføre.

Det er til enhver tid dit eget ansvar at opbevare dine kryptovalutaer på en sikker og forsvarlig måde. Ligeledes sker din investering i kryptovalutaer på eget ansvar. Hvis du ikke forstår risikoen, bør du opsøge og få uafhængig finansiel rådgivning. Information på denne side skal ikke sidestilles med hverken finansiel eller juridisk rådgivning.