Populariteten af bitcoin og andre kryptovalutaer stiger konstant, hvilket gør at der konstant dukker nye udbydere af bitcoin kreditkort og debitkort op. Det kan derfor være svært at finde rundt i junglen af udbydere, hvor nogle desværre har andet end rent mel i posen.

Oversigt og anbefaling

For en hurtig oversigt over de forskellige betalingskort kan du med fordel benytte denne oversigt.
Hvis et kort skal anbefales falder valget på Crypto.com, da deres produkt fungerer og har flere interessante fordele. Wirex har dog et virkelig gennemtestet produkt, hvis du ønsker et yderst stabilt produkt. Vi vil dog også anbefale en oprettelse hos Cryptopay der tilbyder et interessant produkt, der inden længe vil komme til Danmark.

Denne guide er skrevet for at sikre, at du vælger det rigtige bitcoin kort i første omgang og ikke finder et dårligt kort eller i værste tilfælde mister dine bitcoins. De forskellige bitcoin betalingskort, som vi nævner herunder, er efter vores mening troværdige – men som altid: sørg for at undersøge sagen selv.

For at gøre priserne så gennemskuelige som muligt, fremgår alle priser i denne artikel i euro, men de fleste kort kan også fås som dollar og pund, hvis man ønsker dette.

Forskelle på Bitcoin Kreditkort

Mens du kigger på udbydere af bitcoin betalingskort, skal du være bevidst om hvad dine ønsker og behov er til udbyderen. Antallet af udbydere gør, at du, mere eller mindre, kan få betalingskortet på dine egne betingelser.

Omkostninger

Kreditkort i brug Ved bestilling af selve kortet, skal du i de fleste tilfælde foretage en udbetaling. Dette kan være under 50 kr. og op til over 1.000 kr. – alt efter dine øvrige ønsker til kortet. Hvis du vælger en høj udbetaling til dit kort, vil du som udgangspunkt få et kort, som er billigere at bruge end et kort til under 50 kr. Det er også muligt at bestille kort uden udbetaling, hvilket dog vil være erstattet af et månedligt abonnement for at have et aktivt kort.

Hvis dit brug af betalingskort består af mange overførsler til og fra kortet, så er det her du skal være opmærksom. Nogle udbydere tager høje gebyrer, når der indskydes og hæves bitcoin – ligesom der kan være gebyr når dine bitcoins veksles til danske kroner.

Du skal også være opmærksom på, hvordan du har tænkt dig at bruge dit betalingskort. Der er i de fleste tilfælde forskellige gebyrsatser, når kortet bruges i betalingsterminaler, i hæveautomater og online. Nogle kort kan f.eks. bruges gratis i hæveautomater op til en vis grænse.

Virtuel eller Fysisk

Fysisk kreditkort bruges til virtuel betaling Som en efterfølger til ovenstående, skal du vurdere om du har behov for et virtuelt eller et fysisk betalingskort. Et virtuelt kort kan udelukkende bruges til betalinger online, hvorimod et fysisk kan bruges både online samt i butikker og hæveautomater.

Et fysisk bitcoin betalingskort er som udgangspunkt dyrere end et virtuelt, både pga. engangsbeløbet, som skal udbetales ved bestilling af kortet, men også da gebyrerne ved brug normalt er højere.

Anonymitet

Det er muligt at bestille et helt anonymt bitcoin betalingskort – der følger dog visse begrænsninger med. Dette kan f.eks. være grænser på dagligt/månedligt forbrug, højere gebyrer eller højere engangsbeløb ved bestilling af kortet.

Derfor er det en god idé at bekræfte sin identitet hos udbyderen, hvilket kan tage alt fra få minutter til et par dage. Dog sikrer dette dig lavere udgifter og sørger for at du ikke kommer i problemer, når du skal betale skat af bitcoins.

Otte Bitcoin Kreditkort Udbydere

Vi har lave en kort gennemgang og opsat en simpel tabel med information om hver af de Otte udbydere. Ønsket er at give et nemt og overskueligt overblik, så du hurtigt kan beslutte hvilket bitcoin kort du skal bestille.

Crypto.com

Betalingskort fra Crypto.com

Ved at oprette dig hos Crypto.com her, får du $50 USD, når du bestiller et Crypto.com metal VISA-kort.

Crypto.coms mission er at fremskynde verdenens overgang til kryptovaluta. Dette gør de ved at tilbyde opbevaring af kryptovaluta, betalingskort, lån, online betaling og meget mere – alt sammen med brug af kryptovaluta som udgangspunkt.

Selve VISA-kortet fra Crypto.com fungerer som et hver andet VISA-kort – du kan bruge det online, i butikker, i hæveautomater osv.

Det der gør Crypto.com unik, er deres mobilapp, hvor du styrer alle deres produkter fra. Appen findes selvfølgelig både i en udgave til iPhone og i en udgave til Android.

I skrivende stund kan du, direkte i appen, bl.a.: købe, sælge og opbevare 60 valutaer, bestille og administrere dit VISA-kort, låne og udlåne valuta, investere & du kan betale online.

VISA-kortet fungerer ikke anonymt, du skal derfor verificere din identitet, inden du kan bestille kortet. Crypto.com tilbyder flere forskellige VISA-kort – et i plastik og fire i metal. Alle kort er gratis at bestille og koster ikke noget i drift, kortene af metal kræver dog at du staker hendholdsvis 50, 500, 5.000 og 50.000 MCO.

Hvis Crypto.com matcher dine ønsker, så opret dig hos dem her og du vil få $50 USD, når du bestiller et Crypto.com betalingskort.

Herunder kan du få et hurtigt overblik over Crypto.coms grundlæggende vilkår.

Kort TypeKort PrisGebyrAnonymtForbrugsgrænse
Fysisk kortVISAGratis2% i ATM
½% internt
NejFra $200 pr. måned i ATM herefter 2%
Fra $2.000 pr måned internt herefter ½%

 

Wirex

Betalingskort fra Cryptopay

Ved at oprette dig hos Wirex her, går du i gang med bestillingen af dit Wirex betalingskort.

Wirex blev skabt under navnet E-coin i 2014 og har siden da opnået stor vækst, med en kundebase på over 800.000. Wirex’s produkt består primært af opbevaring af kryptovaluta samt brug af disse vha. deres betalingskort.

For at gøre oplevelsen så brugervenlig som muligt, har Wirex udviklet en app, til både iPhone og Android, der gør det nemt at styre ens forskellige valutaer, betalingskort osv.

Derudover minder Wirex meget om Cryptopay. Kontoen, som man får hos Wirex, kan indeholde bitcoin, litecoin, ripple, euro, britiske pund og amerikanske dollars og betalingskortet er et VISA-kort, hvilket gør det nemt at bruge i Danmark.

Det er ikke muligt at bestille sit betalingskort anonymt hos Wirex. Man skal verificeres inden bestillingen, hvilket dog foregår intuitivt gennem deres app. Det betyder at den eneste begrænsning af betydning, er at man maks. kan hæve €250,00 pr. dag i hæveautomater.

Hvis Wirex matcher dine ønsker, så opret dig hos dem her, og gå i gang med bestillingen af dit Wirex betalingskort.

Kort TypeKort PrisGebyrAnonymtForbrugsgrænse
Fysisk kortVISAGratis€1,00 pr. måned
€2,25 i ATM
Nej€250,00 pr. dag i ATM
Ubegrænset i butikker
Virtuel kortVISAGratis€1,00 pr. månedNejUbegrænset

 

SpectroCoin

Betalingskort fra Cryptopay

Ved at oprette dig hos SpectroCoin her, går du i gang med bestillingen af dit SpectroCoin betalingskort.

SpectroCoin har som mål, at blive en alt-i-en løsning, da de ønsker at gøre det muligt at opbevare, købe og forbruge igennem dem. Indtil videre tegner det godt, da både deres hjemmeside og app til iPhone og Android fungerer godt.

Det er muligt at opbevare ni forskellige valutaer og endda også guld hos SpectroCoin. Det betyder dermed at man først behøver at sælge sine bitcoins, når man ønsker at overføre euro til sit betalingskort.

Betalingskortet fra SpectroCoin er et VISA kort, hvilket gør det nemt at bruge både i Danmark og i udlandet. Det er ikke muligt at bestille et kreditkort fra SpectroCoin anonymt, verificering forgår dog meget intuitivt.

Hvis SpectroCoin matcher dine ønsker, så opret dig hos dem her, og gå i gang med bestillingen af dit SpectroCoin betalingskort.

Kort TypeKort PrisGebyrAnonymtForbrugsgrænse
Fysisk kortVISA$50,00€1,00 pr. måned
€2,50 i ATM
€0,25 i butik
NejUbegrænset i butik
€1.500,00 i ATM
Virtuel kortVISA€9,00€1,00 pr. måned
€0,25 i butik
NejUbegrænset i butik

 

Advanced Cash

Betalingskort fra Cryptopay

Ved at oprette dig hos Advanced Cash her, går du i gang med bestillingen af dit Advanced Cash betalingskort.

Advanced Cash har siden 2014 gjort det muligt at opbevare flere forskellige valutaer på en konto – i skrivende stund er der syv muligheder: euro, britiske pund, amerikanske dollars, russiske rubler, ukrainsk grynia, kasakhisk tenge og brasilianske real.

Når du overfører kryptovaluta, bitcoin eller litecoin, til din Advanced Cash konto, vil det blive konverteret til en af de syv nævnte valutaer. Det er dermed ikke muligt at opbevare kryptovaluta på kontoen hos Advanced Cash.

Man administrerer pt. sine finanser via Advanced Cash’s hjemmeside. Dog er de ved at udvikle en app til både iPhone og Android. Betalingskortet fra Advanced Cash er af typen MasterCard og kan bruges alle steder hvor øvrige MasterCard fungerer.

Hvis Advanced Cash matcher dine ønsker, så opret dig hos dem her, og gå i gang med bestillingen af dit Advanced Cash betalingskort.

Kort TypeKort PrisGebyrAnonymtForbrugsgrænse
Fysisk kortMasterCard€4,99€2,99 i ATM
€0,99 v. intern overførsel
Ja€3.000,00 pr. dag i ATM
€10.000,00 pr. dag i butikker
Virtuel kortMasterCard€1,00€0,99 v. intern overførselJa€10.000,00 pr. dag

 

TRASTRA

Betalingskort fra TRASTRA

Ved at oprette dig hos TRASTRA her, går du i gang med bestillingen af dit TRASTRA betalingskort

TRASTRA overordnede ønske er at gøre det muligt at bruge kryptovaluta som traditionel valuta – ved hjælp af et VISA-kort. Rent praktisk foregår dette ved at du konvereter din kryptovaluta til Euro inden brug.

Produktet som TRASTRA leverer er ganske fornuftigt, da du kan bruge, opbevare og handle kryptovaluta direkte gennem deres app. Det leverer dermed det forventede, men heller ikke mere.

For nuværende kan du opbevare Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple og Bitcoin Cash i din wallet tilknyttet VISA-kortet. Kortet fungerer ikke anonymt, du skal derfor verificere din identitet, inden du kan bestille kortet.

Hvis TRASTRA matcher dine ønsker, så opret dig hos dem her og gå i gang med bestillingen af dit TRASTRA betalingskort.

Herunder kan du få et hurtigt overblik over TRASTRAs grundlæggende vilkår.

Kort TypeKort PrisGebyrAnonymtForbrugsgrænse
Fysisk kortVISA£9,00£1,25 pr. måned
£1,5 i ATM
£1,00 i butikker
Nej£300,00 pr. dag i ATM
£1.000,00 pr. dag i butikker

 

Cryptopay

Betalingskort fra Cryptopay

Ved at oprette dig hos Cryptopay her, får du 25 % rabat, når du køber dit Cryptopay betalingskort.

Cryptopay har siden 2013 haft fokus på at gøre det lettere at opbevare og bruge bitcoins. Dette gøres henholdsvis med deres Bitcoin Wallet og deres Prepaid Card (betalingskort).

Deres Prepaid Card er et VISA-kort, hvilket betyder, at det kan benyttes alle steder, hvor dit normale VISA-kort fungerer. Dvs. at med dette kort kan du både hæve penge i hæveautomater og købe varer i butikker.

Din konto hos Cryptopay kan indeholde bitcoin, litecoin, ripple, euro, britiske pund og amerikanske dollar – alle seks samtidig, hvilket gør det let at modtage penge fra hele verdenen. Det er desuden muligt at købe og sælge kryptovaluta direkte gennem Cyptopay.

Hos Cryptopay kan man bestille og bruge sit kort anonymt. Der følger dog flere begrænsninger med – bl.a. kan man kun bruge hæveautomater to gange om dagen, og man kan maks. føre €1.000,00 gennem sit betalingskort. Den sidste begrænsning er gældende både for fysisk og virtuelt kort der er anonyme.

Hvis Cryptopay matcher dine ønsker, så opret dig hos dem her og du vil få 25 % rabat på dit Cryptopay betalingskort.

Herunder kan du få et hurtigt overblik over Cryptodays grundlæggende vilkår.

Kort TypeKort PrisGebyrAnonymtForbrugsgrænse
Fysisk kortVISA€15,00€1,00 pr. måned
€2,25 i ATM
Ja€1.000,00 hvis uverificeret
Ubegrænset hvis verificeret
Virtuel kortVISA€2,50€1,00 pr. månedJa€1.000,00 hvis uverificeret
Ubegrænset hvis verificeret

 

UQUID

OBS: Følgende vurderes som værende scam og er dermed streget over.

Betalingskort fra Cryptopay

Ved at oprette dig hos UQUID her, går du i gang med bestillingen af dit UQUID betalingskort.

Det der først og fremmest gør UQUID interessant, er at der kan overføres over 40 forskellige altcoins til ens UQUID konto. Når man overfører altcoins til ens UQUid konto konverteres de til euro, britiske pund eller amerikanske dollars alt efter hvad man foretrækker.

Administrationen af ens finanser foregår på UQUID’s hjemmeside, der har tidligere været apps tilgængelig til både iPhone og Android, hvilket der formegentlig vil være igen.

UQUID’s betalingskort kan bruges anonymt, dog med en voldsom begrænsning, der gør, at det kun kan anbefales at verificere sin identitet. Kortet er desuden et VISA kort, hvilket gør det meget nemt at bruge i Danmark.

Hvis UQUID matcher dine ønsker, så opret dig hos dem her, og gå i gang med bestillingen af dit UQUID betalingskort.

Kort TypeKort PrisGebyrAnonymtForbrugsgrænse
Fysisk kortVISA€14.99€2,00 i ATM
3 % i butik
Ja€150,00 i ATM hvis uverificeret
Ubegrænset i ATM hvis verificeret
€150,00 i butik pr. dag hvis uverificeret
Ubegrænset i butik hvis verificeret
Virtuel kortVISA€1,003 % onlineJa€150,00 pr. dag hvis uverificeret
Ubegrænset hvis verificeret

 

MinexPay

OBS: Følgende vurderes som værende scam og er dermed streget over.

Betalingskort fra Cryptopay

Ved at oprette dig hos MinexPay her, går du i gang med bestillingen af dit MinexPay betalingskort.

MinexPay’s mål er simpelt: det skal være nemt at betale med kryptovaluta øjeblikkeligt i hele verdenen. Ens konto hos MinexPay kan indeholde MinexPay’s egen valuta MinexCoin, men også bitcoin, ethereum, euro og amerikanske dollar.

Hvis man foretager sine transaktioner med MinexCoin, er det muligt at opnår store besparelser på gebyrerne – som oftest en besparelse på 50 %. Vi har igen med et VISA kort at gøre, hvilket gør betalingskortet let anvendeligt.

Det er kun muligt at bestille et fysisk betalingskort og det er et krav, at man verificerer sin identitet. MinexPay har pt. ikke planer om at tilbyde virtuelle betalingskort.

MinexPay tilbyder fire forskellige kreditkort – Standard, Gold, Platinum & Infinite. Det billigste kort, Standard, koster cirka €12,00 men har høje gebyrer og lave forbrugsgrænser. Det dyreste kort, Infinite, koster cirka €620,00 men har næsten ingen gebyrer og meget høje forbrugsgrænser.

Hvis MinexPay matcher dine ønsker, så opret dig hos dem her, og gå i gang med bestillingen af dit MinexPay betalingskort.

Kort TypeKort PrisGebyrAnonymtForbrugsgrænse
Fysisk kortVISACa. €12,002 % i ATM
1 % i butik
Nej€2.000,00 pr. måned i ATM
Ubegrænset i butik