Hvis du har lyst til at købe 0x, så er du kommet til rette sted. Her finder du en simpel guide på tre trin, der gør det muligt for dig, allerede at eje 0x i dag.

Vi tager udgangspunkt i børsen Coinbase, der i skrivende stund opererer i 33 lande og gør det muligt at købe 0x med Visa-kort, Mastercard og bankoverførsel.

Køb 0x – de tre trin

 1. Ved at bruge dette link til at oprette dig hos Coinbase, får vi begge 10$, når du handler for 100$ eller mere.

  Oprettelse hos Coinbase

 2. Efter at have klikket på linket, indtaster du dit navn, din email og dit kodeord. Herefter bekræfter du, at du ikke en robot og accepterer deres politikker, for til sidst at klikke på “Sign Up”.

  Det er meget vigtigt at al information, som du indtaster, er 100% korrekt. Da Coinbase reguleres som en bank, er der en lang række regler, som de skal opfylde – hvilket bl.a. omfatter at vide hvem deres kunder er. Det er besværligt, men i sidste ende positivt, da Coinbase’s grundighed sikrer, at staten ikke pludselig lukker virksomheden.

  For at Coinbase ved hvem du er, så du kan købe dine 0x, skal du derfor verificeres. Du vil blive bedt om at levere et billede af dit foto-id, et tlf. nummer og om at verificere det betalingskort eller den bankkonto, som du ønsker at købe 0x med.

 3. Når alt er verificeret, kan du købe den mængde 0x, som du ønsker.

  Der er som udgangspunkt to muligheder – med betalingskort eller med bankoverførsel. Med betalingskort vil købet ske øjeblikkeligt, men koste et højere gebyr. Med bankoverførsel vil købet tage en – tre dage, men gebyret vil være lavere end med kreditkort.

  Køb af 0x hos Coinbase

  Du skal desuden være opmærksom på, at handlen hos Coinbase foregår i EUR og ikke DKK.

Køb 0x nu

Det er muligt at starte dit køb af 0x direkte på denne side. Du indtaster blot det ønskede beløb, som du ønsker at købe, hvilken valuta du ønsker og knappen.

Opbevaring af 0x

Når du har købt 0x, skal du tage stilling til, hvordan du vil varetage opbevaringen. Her er der som udgangspunkt tre muligheder.

 1. Lad dem bliver hos Coinbase.

  Den nemmeste løsning er at lade dem stå hos Coinbase, hvilket også er ok sikkert, så længe du har aktiveret to-faktor-autentifikation. Desværre bliver børser til tider hacket, hvilket der stadig vil være en risiko for.

 2. Flyt dem til en software wallet.

  Du kan hente en software wallet til din computer, smartphone eller tablet, og dermed selv stå for sikkerheden. Dette er en smart løsning, hvis du har tænkt dig løbende at bruge dine 0x.

 3. Flyt dem til en hardware wallet.
  Den sikreste løsning er at købe en hardware wallet og flytte dine 0x til denne. Dette er den bedste løsning, hvis du har tænkt dig at holde fast i dine 0x i længere tid. Du kan følge vores guide og vælge hvilken hardware wallet du vil bruge.