KuCoin er en af de nyere spillere, når det kommer til kryptobørser. Børsen blev åbnet for offentligheden i august 2017 og har siden da fastholdt en fornuftig volume med mange kryptovalutaer på deres marked.
Hos KuCoin får nye kryptovalutaer ofte pærmiere, så det vil være en god idé at oprette sig hos dem, hvis du hurtigt vil med på nye projekter.
Vi kan godt lide KuCoin af følgende grunde:

 • Ofte adgang til nye projekter.
 • Meget brugervenlig og nem at benytte
 • Fast lavt gebyr ved handl på 0,1% – med mulighed for op til 30% rabat, hvis man holder KCS hos KuCoin.

Denne KuCoin guide tager dig hele vejen fra oprettelse til din første handel – så lad os springe ud i det.

Opret KuCoin konto
 

Oprettelse af KuCoin-konto

Det kræver selvfølgelig en konto hos KuCoin, hvis du ønsker at handle hos dem.

Processen er forholdsvis simpel og det hele foregår intuitivt.

Men for at være på den sikre side, har jeg lavet en step-by-step guide på dansk, som du kan følge:

 • Gå til KuCoin ved at klikke her. Oppe i højre hjørne trykker du på ‘Sign up’.
 • Du udfylder registreringsformularen, accepter KuCoin’s vilkår for brug og trykker ‘Next’. Hvis ikke der står noget ved Referral code, skriver du 1R4tf.
 • KuCoin registreringsformular

 • Hvis du bliver bedt om at løse puslespillet, så gør du det ved at trække brikken til højre og slippe når den dækker det matchende område.
 • KuCoin puslespil

 • Du bliver nu bedt om at bekræfte din indtastede e-mailadresse, hvilket gøres via en e-mail, som KuCoin har sendt til dig.
 • KuCoin e-mail sendt

 • Åben e-mailen fra KuCoin og bekræft din e-mailadresse ved at klikke på linket.
 • KuCoin bekræft e-mail

 • Din konto hos KuCoin er nu oprettet!
 • Men – før du kan handele, skal du aktivere 2FA, via appen Google Authenticator. Du vil helt automatisk blive guidet igennem denne process, så snart du klikker dig rundt inde på KuCoin.

Nu er din konto oprettet hos KuCoin, og du er klar til at benytte platformen.

Overfør valuta til Kucoin

Da KuCoin udelukkende handler kryptovaluta mod kryptovaluta, er det ikke muligt at købe kryptovaluta med kreditkort, bankoverførsel eller andre gængse betalingsmidler.

Dette betyder, at du skal købe din kryptovaluta med kreditkort eller bankoverførsel et andet sted, og derefter overføre midlerne til KuCoin. Vi har lavet en simpel guide, der hjælper dig med at købe Bitcoin.

Når du har din valuta klar, går du til næste trin, så vi kan få sendt denne til KuCoin.

Send til din deposit adresse

Du finder undersiden ‘Assets’ i menuen, søger din kryptovaluta frem og klikker på ‘deposit’. Vi bruger Bitcoin (BTC) som eksempel.
KuCoin deposit

Først bekræfter du, at du ved, at du kun må overføre Bitcoin (BTC) til den på gældende adresse. Dernæst kopierer du deposit adressen eller scanner QR-koden (det slørede tekststykke på mit screenshot) og overfører det ønskede beløb til denne.

KuCoin deposit BTC

Nu er du ikke kun oprettet, men også klar til at foretage din første handel.

Din første handel hos KuCoin

Hvis du allerede har handlet på kryptobørser før, så vil du finde KuCoin utrolig let at arbejde med.

Hvis det er første gang du skal handle på en kryptobørs, så er KuCoin et fornuftigt valg, da den både er simpel og brugervenlig.

Vi holder fast i vores eksempel med Bitcoin, og går dermed udfra at vi ønsker at købe kryptovalutaen på KuCoin med Bitcoin.

Åben KuCoin Markets

For at handle finder du undersiden ‘Markets’, sikrer at vi handler med Bitcoin (BTC) og søger den ønskede kryptovaluta frem og klikker på denne. Eksemplet herunder, tager udgangspunkt i en handel, hvor vi køber Fantom (FTM) med Bitcoin (BTC).

KuCoin køb FTM

Nu er vi på selve kryptobørsen, hvor handlen skal foretages.
Her indtaster du først din 2FA kode, for at bekræfte at du er dig.

Indtast 2FA kode

Herefter finder vi overskriften ‘Buy FTM’, indtaster hvad vi vil betale for hver FTM og indtaster hvor man FTM vi ønsker at købe. I vores eksempel herunder ønsker vi at købe 100.000 FTM til en pris på 0,000001 BTC pr. stk. Det giver os en pris på 0,1 BTC for handlen (eks. gebyr). For at ligge ordren, klikker vi på ‘Buy’.

Placer ordre på KuCoin

Og nu handler det blot om at vente. Når der dukker en op, der ønsker at sælge sine FTM for 0,000001 BTC, så vil vores ordre blive gennemført.