Bag gocrypto.dk gemmer der sig en yngre mand, med en stor interesser for kryptovaluta. Jeg bruger en del tid på at undersøge og indsamle information om emnet, da jeg er overbevist om, at krypto vil revolutionere vores verden.
Denne blog er dermed et forsøg på at udbrede viden og forståelse om kryptovaluta i Danmark. På nuværende tidspunkt står større medier og skeptiske bankdirektører primært bag dækningen af emnet, hvilket skaber usikkerhed hos de fleste, men heldigvis også nysgerrighed hos de resterende. Jeg håber, at jeg med denne blog, kan fange de sidstnævnte, og hjælpe dem igang med en god start på deres krypto eventyr.

Derfor kommer jeg til et vigtigt punkt, som du altid skal huske på, i din færden rundt i krypto-verdenen:

Stol kun på dig selv

Dette skal både opfattes som en opfordring til dig, men også som en ansvarsfraskrivelse fra min side. Intet på denne side skal betragtes som investeringsrådgivning. Jeg leverer ikke investeringsrådgivning, men udtrykker udelukkende min egen personlige mening, når emnet falder på ICOs, kryptovalutaer osv. Når jeg fortæller, om jeg har tænkt mig at købe, sælge eller holde kryptovalutaer, skal det ikke opfattes som en opfordring til at gøre det samme. Jeg står ikke til ansvar for gevinster eller tab, som resultat af mine personlig meninger udtrykt på denne side.

Pointen er: brug gerne denne side til at få stillet din nysgerrighed, men undersøg ALT selv. Kryptovaluta er en investering med høj risiko – der er store gevinster at tjene, men også store tab at hente. Vær opmærksom.

Finansiering af gocrypto.dk

Jeg stiller denne hjemmeside, og alt information, gratis til rådighed. Det er dog ikke gratis at drive en hjemmeside, så på trods af, at jeg finder det meget spændende at skrive artikler om kryptovaluta, vil der til tider være bl.a. reklamer og sponsorerede links. Det koster dig ikke noget, men kan sende lidt mønt i min retning.

Kontakt

For at komme i kontakt med GoCrypto.dk kan du enten benytte nedenstående kontaktformular eller sende en mail til [email protected].