Ripple er med XRP en interessant kombination, med mulighed for at disrupte hele banksektoren. Med flere partnerskaber i baggagen bliver det spændende at opleve Ripples fremtidige udvikling.

Herunder finder du den nuværende pris for én XRP, hvilket er kryptovalutaen, der benyttes af Ripple. Kursen er angivet i henholdsvis danske kroner (DKK) og amerikanske dollars (USD).

Dataen ovenover, fortæller flere ting om Ripples kurs. Først og fremmest prisen, i DKK og USD, men også hvordan prisen procentvis har udviklet sig de seneste 24 timer. Desuden kan du se Ripples samlede værdi (Market Cap) og hvor meget den er blevet handlet (Volume) de seneste 24 timer.

Skal du investere i Ripple (XRP)?

Tjek værdien af dine XRP

Hvis du allerede ejer XRP, så kan du finde din nuværende DKK værdi af disse, ved at benytte nedenstående omregner. I feltet hvor der står 1 nu, indtaster du blot det antal Ripple som du ejer.

I ovenstående omregner skal komma erstattes af punktum. Med dette menes, at hvis du ejer 2,4 XRP, så skal du indtaste 2.4 i omregneren. Omregneren kan også benyttes til at finde ud af hvor meget XRP, du kan købe for DKK – dette gøres ved at trykke på knappen udfor XRP beløbet og derefter indtaste beløbet i DKK.

Ofte stillede spørgsmål om Ripple

Kursen på Ripple ændres konstant og ofte i store sving. Du kan bl.a. få prisen på Ripple ved at besøge denne side.

Der kan maksimalt eksistere 100 milliarder Ripple (XRP).

Muligvis – men ingen kan forudsige hvad der vil ske i fremtiden. Ripple vil revolutionere bankverdenen – det er en imponerende målsætning, der kræver hårdt arbejde at opnå.

Ja, det er fuldt lovligt at benytte Ripple. Kryptovaluta er dog ulovlig i visse lande – men i Danmark er der ingen begrænsninger.

Anmeld denne artikel:
[Anmeldelser: 2 Gennemsnit: 5]