Herunder finder du den nuværende pris for én Ether (ETH), hvilket er kryptovalutaen, der benyttes af den blockchain-baserede protokol, Ethereum. Kursen er angivet i henholdsvis danske kroner (DKK) og amerikanske dollars (USD).

Dataen ovenover, fortæller flere ting om Ethereums kurs. Først og fremmest prisen, i DKK og USD, men også hvordan prisen procentvis har udviklet sig de seneste 24 timer. Desuden kan du se Ethereums samlede værdi (Market Cap) og hvor meget den er blevet handlet (Volume) de seneste 24 timer.

Skal du investere i Ethereum (ETH)?

Tjek værdien af dine Ether

Hvis du allerede ejer Ethereum, så kan du finde din nuværende DKK værdi af disse, ved at benytte nedenstående omregner. I feltet hvor der står 1 nu, indtaster du blot det antal Ethereum som du ejer.

I ovenstående omregner skal komma erstattes af punktum. Med dette menes, at hvis du ejer 2,4 Ethereum, så skal du indtaste 2.4 i omregneren. Omregneren kan også benyttes til at finde ud af hvor meget Ethereum, du kan købe for DKK – dette gøres ved at trykke på knappen udfor Ethereum beløbet og derefter indtaste beløbet i DKK.

Ofte stillede spørgsmål om Ethereum

Kursen på Ethereum ændres konstant og ofte i store sving. Du kan bl.a. få prisen på Ethereum ved at besøge denne side.

Mængden af Ethereum er ubegrænset. Ethereum er dog begrænset til maksimalt 18 millioner pr. år.

Muligvis – men ingen kan forudsige hvad der vil ske i fremtiden. Ethereum har et godt produkt og et kendt navn, hvilket giver en fordel i forhold til konkurrenterne.

Ja, det er fuldt lovligt at benytte Ethereum. Kryptovaluta er dog ulovlig i visse lande – men i Danmark er der ingen begrænsninger.

Anmeld denne artikel:
[Anmeldelser: 2 Gennemsnit: 5]